Cannes 2010 I

Här är man på Cannes filmfestival igen och det har varit händelserikt hittills. Galavisning av RIZHAO CHONGQING (CHONGQING BLUES) av WANG Xiaoshuai, sprungit på Mathieu Amalric (som regisserat filmen TOURNÉE) på en toalett och träffat skådespelaren Donielle Artese som spelar Sheila White i TV-serien Mad Men. Som en hängiven Mad Men fan så tyckte jag det var jättestort att få höra allt hon hade att berätta om produktionen och de andra skådespelarna. Hon har förövrigt en facebookgrupp där hennes fans försöker få henne, den enda svarta karaktären, tillbaka i serien.

Nu blir det filmvisning och förhoppningsvis så blir det flera uppdateringar från festivalen här!

Publicerat av

Emie

Jag äger och driver det nystartade produktionsbolaget Happy Endings Productions Ltd som är baserat i Dalston, östra London. När jag är ledig från projekt så arbetar jag på The Rio, som är en självständig kvartersbiograf och en av Londons mest omtalade hemliga oaser.

2 reaktioner till “Cannes 2010 I”

Kommentarer inaktiverade.