Filmblogg för Iphone

Filmblogg för Iphone Nu är även den här bloggen Iphone-anpassad. Om du surfar till den här sidan med en Iphone eller Ipod Touch kommer du direkt in på den anpassade sajten. Du kan också gå till iphone.film.nu och klicka på på ”Blogg” i menyn.

För att komma till vår vanliga Iphone-sajt från bloggen, välj ”Menu” längst upp till höger och klicka sen på iphone.film.nu.

Om du råkar hamna i vår vanliga blogg med en Iphone, finns det en länk som tar dig till specialsajten högst upp i mittenspalten.

Har du synpunkter på vår Iphone-tjänst – kommentera gärna nedan!

Alla filmrecensioner i din iPhone

Nu behöver du inte längre fundera över vilken film som är den bästa när du står i biografkön, eller bläddrar bland dvd:erna i videobutiken. Idag lanserar Film.nu en helt ny sajt, för alla svenska iPhone-användare.

Så ser Film.nu ut på en iPhone, eller iPod Touch

Nu kan du, med en enkel knackning på iPhonen, läsa alla våra filmrecensioner och filmnyheter. Självklart är formatet anpassat för se så bra ut som möjligt på en iPhone, eller iPod Touch.

Till att börja med bjuder vi på recensioner och nyheter – men fler funktioner är på gång till iPhone-sajten. Tills dess går det dock bra att använda de andra funktionerna på ”vanliga” Film.nu, eftersom Safari på iPhone även handskas bra med vanliga webbsidor.

För att besöka Film.nu – styr din iPhone till iphone.film.nu

PS. Snart kommer även denna blogg att få en i-anpassad version…