Inte en enda film

Det har inte funnits tid att se en enda film under hela helgen. (Borde skickas direkt till skamvrån) Nej, en hel del festande blev det på valborg, välbehövligt och välförtjänt. Jobbandes med det ena och det andra och fram till idag en massa förberedande för helgens inspelning av musikvideon. Blir intressant!
Dock skar det lite i hjärtat när jag kom in i det vardagsrum där förfesten i måndags hölls och två, nästan fyllda bokhyllor med DVD filmer och en projektor med väggskärm storlek jättestor var uppsatt. Vill också ha!! Men det får hållas.
Nya planer för sommaren, kommer att tillbringa några veckor i juni och sedan några veckor i juli och augusti i vår vackra huvudstad tillhörandes det crew som spelar in TopModel. Det blir en intressant upplevelse. Ser fram emot miljöombytet.
Något jag alltid tycker är intressant när man börjar prata inspelning är de olika stämningarna som kan uppkomma i en inspelningsgrupp. Vilka som kan se det som ett jobb och inte bli involverade personligen, vilka som klarar respektive inte klarar att ta kritik och vilka som man är vän med men helt enkelt inte klarar av att jobba ihop med. Det är en del av det roliga och en del av utmaningen!

Annars är det lungt!
Vill också nämna att det är jätteroligt att folk har börjat kommentera mina inlägg. Alltid intressant att få respons.
Frid vänner!