Helgens eskapader

Har som tidigare nämnts spelat in första delen av en musikvideo i helgen. Mycket jobb, lite sömn och en massa skräpmat men så otroligt roligt. Jag älskar mitt jobb!
Hade en väldigt intressant disskution med en kollega om maktkampen inom film/TV världen. Han har jobbat på ganska hög nivå tidigare och har definitivt mer erfarenhet än jag och det är alltid värdefullt att få lite insikt i den värld jag vill ge mig in i. Vi var rörande överens om att de bästa teamen är de som ser ut som ett heterosexuellt äktenskap. En kvinna och en man i ledarposition som respekterar varandra och som kompleterar varandra på ett bra sätt. Ett projekt som är allas mål och ”baby”, samt en massa mostrar och morbröder, fastrar, farbröder, kusiner och syslingar som alla aktivt stöder och arbetar för att projektet skall bli så perfekt som möjligt. Innan detta kan komma till stånd måste en maktkamp förekomma (utom i det riktigt proffesionella situationerna där alla redan har varit med i evigheter och därför inte har något behov av att hävda sig) Vem är den officiella ledaren? Vem är den inofficiella ledaren? Vem kan jag lita på? Vilka är reglerna och hur hårt hålls dom! När detta är över så arbetar alla mot samma mål och projektet blir så mycket lättare och roligare att genomföra! Allt detta har jag hunnit gå igenom i helgen. Nu är jag trött, packar min lilla väska för ytterligare inspelningar söderöver i veckan samt försöker hinna med ett par timmars sömn!
Och när det gäller att se andras filmer och inte bara göra egna har jag hunnit med trailern till Spider Man samt massor med Simpsons avsnitt. Men men, det kommer en dag när jag kan gå på filmfestivaler och ligga på soffan. Men den dagen blir inte den här veckan!

Om det är någon annan som aktivt jobbar med film/TV som läser det här och känner för att kommentera, diskutera eller bara komma med råd så vore det jättekul!

Frid!

En kommentar till “Helgens eskapader”

  1. ”Bästa teamen är de som ser ut som ett heterosexuellt äktenskap”. Så vad händer med en annan läggning?

Kommentarer inaktiverade.