TV

Har två saker angående tv att ta upp idag. Det ena är en fantastisk komiker vid namn Bill Bailey vars show Part Troll visades häromveckan. Det var sent och jag borde verkligen ha gått och lagt mig men något fick mig att sitta kvar ett par minuter extra och anslaget för denna underbara show kom upp på tv-rutan. Så det var bara att krypa ner lite längre i soffan och bara mysa. Det andra var gårdagens invigning av sommarens Allsång på Skansen. Jag har aldrig sett mig som ett fan av the Ark och gårdagens prestation fick dem att sjunka ännu lägre. De har förlorat den gulliga popighet som jag kunde skymta för några år sedan som fick mig att tycka rätt bra om dom. Nu har de vuxit upp och blivit kända och även det har försvunnit. Det var många artister men trots det kändes programmet aningen tråkigt. Dessutom tyckte jag att det var lite synd att så många kändis ansikten visades i närbild, en del flera gånger när det från början har varit ett folkets nöje. Fast jag antar att kändisar är folk de också =)
Nu låter det som att jag alltid sitter klistrad vid tv’n vid denna tilldragelse men så är icke fallet. Har inte sett det mer än tillsammans med de tanter jag tar hand om inom hemtjänsten på sommrarna och tillsammans med min kära moder i går kväll. Men som en av tanterna brukar säga: Det är ju ett så trevligt program! Så lagom!
Jo förresten, jag har mer tv att nämna. Programmet om hur svenskarna verkligen är och vad som är svenskt. (Kommer inte ihåg namnet just nu) Men har du inte sett det tidigare så gör det. Man kan nästan inte låta bli att peka på tvrutan och säga: Ja, precis så där är vi! Dessutom fylls programmet ut med vettiga disskutioner och en hel potion självdistans.

Men film då?
Nepp, inte en enda film den här veckan. Jobbar för fullt hela dagarna och läser just nu en helt fantastisk bokserie som det är svårt att slita sig ifrån vilket gör att det inte finns mycket tid över till film.

Frid