Kultur

Egentligen avskyr jag ordet. Det är för mig förknippat med en massa stela händelser i mitt liv. Sedan finns det viss kultur som är underbar. UrKult tillexempel, denna fantastiska festival som bjuder på en kompott av färgstarka händelser varje år. Där jag får träffa så många av mina underbara vänner, berika mitt tafatta musikintresse och äta de godaste vårrullarna med ris och sötsur sås som en festival i norrland kan erbjuda. I år bestod den extra kryddan av drama på hög nivå där jag gjorde bort mig på ett oförlåtligt sätt.
Tyvärr ingick inga filmer i den upplevelsen. Men många idéer om filmer jag skulle vilja göra infann sig frampå småtimmarna vid lägerelden. Dessutom fick jag träffa några bekanta från filmskolan jag gick på för en massa år sen. Det är alltid inspirerande!
Annars har jag precis avslutat Harry Potter and the Deathly Hallows! Det känns som att förlora en nära vän. När jag flyttade till england för en massa år sedan så var det Harry Potter jag läste för att komma igång med Engelskan och flera av böckerna har varit mitt tidsfördriv på resorna sedan dess. Men nu är det över. Vi höjer våra glas och tackar för den tid som var!

Jag vill också passa på att välkomna Måns till vårt lilla gäng! Ju fler desto roligare!

Frid